Gemaakt voor de Grand Prix!

Gemaakt voor de Grand Prix!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

Fokker/contact: Cavalo Horse Breeding – +31 (0)6 – 215 16 976
LOCATIE: KORTGENE


Gemaakt voor de Grand Prix!

Met Umpire haal je een toekomstige winnaar in huis! Dit veelbelovende hengstveulen heeft maarliefst 4 bewezen top Grand Prix hengsten op rij in zijn pedigree. Zijn moeder Cavalo’s Layla, gekroond tot kampioen van Zeeland tijdens de Centrale Keuring van 2022, schittert in de dressuuring op Prix St. George niveau.

Met Umpire als je toekomstige dressuurpartner, krijg je de mogelijkheid het beste uit jouw dressuurvaardigheden te halen.

NB: De merrie in de video is een draagmerrie.


Moeder is de Elite, IBOP-dr., Sport-dr. D-OC merrie Cavalo’s Layla. In 2022 werd ze op de Centrale Keuring uitgeroepen tot Kampioen. Met haar ruiter Robert-Jan de Visser schittert ze inmiddels in de ring op PSG/Inter I niveau.

Grootmoeder is de Elite, Sport-dr., IBOP-dr., D-OC merrie Gloria (v. Jazz). Zij werd zelf succesvol op Z2 niveau in de sport uitgebracht en werd verkocht naar India. Naast Cavalo’s Layla bracht ze o.a. de Franklin nakomeling Mr. Franklin die in Duitsland op M-niveau wordt uitgebracht.

Overgrootmoeder Sindy (v. Contango) bracht 5 nakomelingen, waarvan 3 de oversteek naar de USA maakten. De hengst Joshua (v. Blue Hors Zack) wordt inmiddels getraind op PSG/Inter I niveau en de ruin Wester (v. Rhodium) werd succesvol internationaal in de PSG/Inter I uitgebracht.


Vader GLOCK’s Toto Jr. is de eerste goedgekeurde zoon van de legendarische Totilas. Hij won in het voorjaar van 2014 met 86 punten het verrichtingsonderzoek in Ermelo, won de PAVO Cup 2015-16 en won twee jaar op rij de Hengstencompetitie in de klassen L en M. GLOCK’s Toto Jr. overtuigt met een uitstekende ruime stap, zowel de draf als de galop zijn lichtvoetig, in balans en tenderen sterk bergopwaarts. Ook zijn interieur is van uitstekende kwaliteit. Deze kenmerken worden door GLOCK’s Toto Jr. doorgegeven aan zijn nakomelingen, wat resulteerde in een zeer positief veulenrapport. De nakomelingen van GLOCK’s Toto Jr. brachten bij verschillende veulenveilingen hoge bedragen op. In 2017 gingen negen jonge hengsten van zijn eerste veulenjaargang door naar de tweede ronde van de KWPN Hengstenselectie. Bovendien presenteerde GLOCK’s Toto Jr. in datzelfde jaar met 369 geregistreerde veulens het hoogste aantal aan dressuurveulens van dat jaar en leverde daarmee zowel in 2017 alsook 2018 de meeste veulens bij veulenveilingen. Met GLOCK’s Taminiau en King Karim presenteert GLOCK’s Toto Jr. in het voorjaar van 2018 twee van de in totaal acht goedgekeurde KWPN-hengsten.

De moeder van GLOCK’s Toto Jr., Desperada, is een dochter van Desperados, die twee zilveren medailles won bij de Europese kampioenschappen van Aken in 2015. Zowel de moeder alsook de grootmoeder van GLOCK’s Toto Jr. hebben uitstekende merrieprestatietests in Duitsland afgelegd en werden door de testruiters beoordeeld met een 10,0 voor berijdbaarheid.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via