Lonneke en Joyce: dé gezichten achter Horzeplaza

Van je hobby je beroep maken, een droom voor velen. Voor Joyce Dekker en Lonneke Wansleeben is deze droom met de oprichting van Horzeplaza uitgekomen.

Joyce en Lonneke hebben elkaar leren kennen toen een andere droom, in dit geval die van Lonneke, werkelijkheid werd. Met de aankoop van de Friese paarden Hannah en Sifra begon haar avontuur waarna Joyce in beeld kwam als rijinstructrice om Lonneke haar dressuurcarrière een vliegende start te geven.

Joyce is van alle markten thuis. Naast haar werkzaamheden tussen de paarden als ORUN-instructrice, amazone en dressuurjurylid, ontwerpt ze ook wedstrijdjasjes onder het label Navy & Tan. Ook werkt Joyce sinds 4 jaar als stewardess bij KLM.

Lonneke is enkele jaren geleden in het ondernemerschap terechtgekomen als CEO van de webshop EL-Vidas. El-Vidas is gespecialiseerd in het verkopen van televisie, audio en witgoed en heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Naast EL-Vidas was ze op zoek naar een nieuw project dat ze in Horzeplaza heeft gevonden.

Tijdens de paardrijlessen kwam er tijdens het in- en uitstappen een hoop ter sprake, zo ook over het ondernemerschap en de wens van Lonneke om een nieuwe onderneming te starten naast El-Vidas. Joyce liep met het idee rond voor een nieuw verkoopplatform waarna zij samen hebben besloten om dit op te pakken. Na het schrijven van het ondernemersplan en een marktonderzoek is dit idee concreet geworden en nú is het moment daar dat jullie gebruik kunnen maken van Horzeplaza!

Met Horzeplaza bieden Joyce en Lonneke een modern platform voor de aan- en verkoop van paarden en pony’s. Uniek aan dit platform is, dat het geschikt is voor alle paarden; zowel voor sport als voor recreatie.
Voor de verkoper is een overzichtelijke tool gemaakt om het plaatsen van een advertentie zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Voor de koper van een paard hebben we een hoogwaardig filtersysteem gemaakt waarmee je snel en eenvoudig gericht kan zoeken naar jouw perfecte match.

Veel plezier met het gebruik van Horzeplaza!