Hengst veulen Tattoo x California x Fantomas

Hengst veulen Tattoo x California x Fantomas

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Springen
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
BWP
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
170 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

Naam: Ad Fundum van ‘t Valissenhof
Leeftijd: 4,5 maanden (°26/04/2023)

Filmpje: https:youtu.be/SYGq0pPaKhA

Voor alle vragen, gelieve even te bellen: +32477/31.24.85

Ad Fundum is een schitterend en beloftevol hengstenveulen. Hij is groot, hoogbenig en elegant. Zijn achterhand is prachtig gespierd en hij beweegt met heel ruime, goede gangen. Hij is slim, braaf en heel gemakkelijk in de omgang.

Vader van Ad Fundum is de jonge BWP hengst Tattoo H & DB TN. Deze hengst werd vice-kampioen op de BWP-keuring van 2022 en werd daarna meteen aangekocht door Team Nijhof, waar ze hard in de hengst geloven: “De lichtvoetige, moderne hengst Tattoo H & DB toont zowel bij het vrijspringen als onder het zadel enorm veel atletisch vermogen en beschikt over goede reflexen en veel souplesse. Onder het zadel vallen ook zijn balans en gedragenheid heel positief op en laat hij zich al bijzonder goed rijden. Hij heeft een ongelooflijk springtalent in combinatie met een ijzersterke afstamming: Tattoo’s vader Parfait van het Schaeck is een veelbelovende hengst onder het zadel van Marlon Modolo Zanotelli en zijn moeder komt uit de beroemde stam van Usha van ‘t Roosakker.”

Vader van de moeder is California W Z. In de bloedlijn van deze hengst zien we vele Holsteiner hengsten die zich bewezen hebben in de sport en fokkerij: Caretano, Calvin Z, Ramiro Z, Caretino, Landgraf… Derde vader is het fenomeen Fantomas de Muze, een hengst met onbeperkt vermogen en een gouden karakter.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Voeten

Lid sinds: september 2023

Locatie: Meer

E-mailadres: nathalie.voeten@gmail.com

Telefoon: +32477312485

Bericht sturen

Deel via