Een succesverhaal: Het kopen van je eerste paard!

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om je droompaard te vinden. Wij spraken met Demi van Baren. Zij was op zoek naar haar allereerste eigen paard en heeft haar droompaard uiteindelijk gevonden via Horzeplaza!

Demi klikte op een dag rustig door de
Instagram-stories van Jill Huijbregts en Daniella van der Werf toen haar aandacht werd getrokken. Een prachtige, onbeleerde valk met een sympathieke uitstraling werd aangeboden op Horzeplaza. Demi twijfelde geen moment en besloot contact op te nemen met de verkoper. Toen Demi aankwam bij Orina (roepnaam Oreo ;)) was het een aangename verrassing. Oreo was knap, nieuwsgierig en bovenal enorm lief.

De volgende dag werd besloten om tot koop over te gaan als Oreo zou worden goedgekeurd. Een afspraak bij de dierenarts werd gepland en na het zenuwslopende wachten kwam de dierenarts met het verlossende woord: Oreo werd goedgekeurd! Ze heeft Oreo direct meegenomen en is onder begeleiding op een trainingsstal bezig met het zadelmak maken van Oreo. Demi, wij wensen je heel veel plezier en geluk met Oreo!

Demi’s ervaring met Horzeplaza
Uiteraard hebben wij Demi ook gevraagd hoe haar ervaring met Horzeplaza was. Ze heeft Horzeplaza ervaren als een overzichtelijk platform. Bovendien viel haar op dat de zoekfilters heel prettig werken waardoor je makkelijk bij een paard terecht komt dat past in jouw profiel.