Een toegevoegde waarde voor je springstal!

Een toegevoegde waarde voor je springstal!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Allround, Eventing, Springen
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
Zangersheide
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

Fokker/contact: Cavalo Horse Breeding – +31 (0)6 – 215 16 976
LOCATIE: KORTGENE


Een toegevoegde waarde voor je springstal!

Arthur Z is een springveulen, zoals je ze zelden ziet. Hij heeft het allemaal! Een prachtig model, hij beweegt met veel atletisch vermogen en een galop waar je als springruiter blij van wordt. Ook de merrielijn mag er zijn. We vinden hierin meerdere internationale 1.40 – 1.45m. paarden en de bij het NRPS en Selle Francais goedgekeurde internationaal 1.60m. geklasseerde hengst Nirvana V (v. Burggraaf).


Moeder is de jonge Zangersheide merrie Abbygail Z (v. Asca Z). Abbygail voldoet aan de PROK-eisen van het KWPN. Arthur Z is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder is de nog jonge grootramige Diamant de Semilly merrie Mary-Lou. Zij bracht tot op heden 3 nakomelingen, waarvan Abbygail Z, geboren in 2020 de oudste is.

Overgrootmoeder is de Elite, EPTM-spr., Prestatie en PROK gekeurde merrie Atlanta H (v. Burggraaf). Zij bracht de internationaal 1.35m. merrie Florence (v. Quasimodo Z). Ook in de dressuur presteert Florence verdienstelijk en wordt op M2 niveau uitgebracht, de internationaal 1.40m. springende merrie Lousiana (v. Dakar VDL) en de internationaal 1.40m. geklasseerde ruin Hidalgo (v. Inshallah de Muze). Atlanta H was bij de merrietest in Sleen de beste van de driejarige merries met een puntentotaal van 80. Zij viel op met haar atletische galop, goede reflexen en een heel fijn lichaamsgebruik.

Overovergrootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Paula (v. Damiro). Zij bracht het 1.35 m. springpaard Unforgettable (v. Peter Pan), de internationaal 1.40 m. geklasseerde voorlopig keur merrie Edition Uno H en de voor het verrichtingsonderzoek aangewezen en 1.45 m. springende hengst Galvano H, waarvan bij beide de hengst Numero Uno voor het vaderschap tekende. De broer van Paula, de 1.60 m geklasseerde hengst Nirvana V (v. Burggraaf) is bij het NRPS en Selle Français goedgekeurd als dekhengst.


Vader Ansingh de Lis Z is een zoon van Aganix du Seigneur Z.

Met Christian Ahlmann liet de zesjarige Ansingh de Lis Z lauter en alleen nulrondes zien tijdens zijn eerste internationale optredens. Christian Ahlmann zelf heeft al laten weten dat deze hengst het gevoel geeft uit te kunnen groeien tot een echte ster.

Hij vind daarin bijval van zijn naaste familieleden. Moeder Isabella de Lis is de zus van de 1m60 springpaarden Uppie de Lis (Haylay Waters) en Willink, die met Henk van de Pol de Grote Prijzen van Drammen, Asten en Gijon op zijn naam schreef.

Ansingh de Lis Z is een hoogbenige bloedgemaakte hengst die een fantastische techniek combineert met snelheid en vermogen.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via