Een echte aanwinst!

Een echte aanwinst!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Donkerbruin

Over het paard

LOCATIE: LITH
FOKKER / CONTACT: Dhr. H. van de Weerdt – +31 (0)6 – 55872546
Bij aanschaf van deze jaarling betaald u geen commissie!


Een echte aanwinst!

Dit hengstveulen van Livius (v. Bordeaux) is een echte aanwinst voor je dressuurstal! Hij heeft veel “go” en beschikt over bewegingen die in het oog springen. Een veulen die je live gezien moet hebben!

Moeder is de Ster merrie Massada II (v. Daily Diamond). Bij haar keuring scoorde ze 2 x het cijfer 8 voor haar Galop en Draf. De aanparing met de KWPN goedgekeurde hengst Livius lijkt een gouden combinatie. Ulivius is haar derde nakomeling van Livius en ze beschikken allen over veel zelfhouding en uitstekende gangen met veel buiging in de gewrichten.

In de merrielijn vinden we onder andere het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio) en het Grand Prix paard Kupido (v. Cupido)  – Linde Hofs (NED).


Moeder is de Ster merrie Massada II (v. Daily Diamond). Bij haar keuring scoorde ze 2 x het cijfer 8 voor haar Galop en Draf. De aanparing met de KWPN goedgekeurde hengst Livius lijkt een gouden combinatie. De veulens beschikken over veel zelfhouding en uitstekende gangen met veel buiging in de gewrichten.

Grootmoeder is de Ster, voorlopig Keur en PROK gekeurde Inessada (v. Apache). Zij scoorde bij de keuring 3 x het cijfer 8 voor haar beweging, houding en galop en een 8,5 voor haar draf. De ster merrie Massada II is haar oudste nakomeling. Haar nakomeling Osanthos (v. Imposantos) is in het bezit van de U25 Grand Prix amazone Carla-Marie Dufil (FRA) en noteerde in zijn eerste 4 jarige tests, percentages van 79% en 80%!

Overgrootmoeder is de Elite, EPTM-drs merrie Dessada (v. Jazz). Naast Inessada bracht zij de Elite, EPTM-drs. en PROK gekeurde merrie Hassada (v. Apache) en het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio).


Livius is de KWPN verrichtingskampioen dressuurpaarden 2019. Hij is een zoon van de top- en stempelhengsten Bordeaux en mv. Vivaldi. Livius is een hengst die werkelijk uitblinkt door zijn lichtvoetigheid en sterke voorbeen. Met zijn eerste 2 jaargangen heeft hij al veel indruk achter gelaten. Het is een hengst die zijn sterk verankerde voorbeentechniek doorgeeft aan zijn nakomelingen. Dit in combinatie met zijn fijne karakter, zijn zijn nakomelingen veelbelovend.

Onder zijn vaste amazone Daniëlle Heijkoop zet hij zijn sportcarrière ook uiterst succesvol voort. Zo behaalde hij als 7-jarige hengst al meerdere scores van over de 70% op Intermediaire I niveau.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via