5 jarige merrie voor Sport en/of Fokkerij

5 jarige merrie voor Sport en/of Fokkerij

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Springen
Niveau
1.00
Geslacht
Merrie
Ras
KWPN
Leeftijd
5 jaar
Stokmaat
165 cm
Kleur
Bruin
Röntgenologisch gekeurd
Mei 2019
Röntgenologisch gekeurd
Trailermak
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

LOCATIE: OPLOO
FOKKER: Dhr. P. van den Hurk
CONTACT: Sabine Smit – Veulentekoop.nl – +31 (0)6 – 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit paard betaalt u geen commissie!
—–
Ben jij opzoek naar een fijn springpaard waar je samen mee kunt doorgroeien? Olympique staat te trappelen om met jou aan de slag te gaan. Ze is een merrie die plezier heeft in haar werk, efficiënt springt en daarbij zelden een balk laat vallen.

Olympique stamt uit de Hannoveraanse Nordspitze stam. Een merrielijn die zowel fijne dressuur- als springpaarden voortbrengt. Haar oudste broer Dirkje (v. De Niro) geboren in 2016 wordt succesvol op Z1 niveau uitgebracht.

Grootmoeder Ratina S (v. Ravallo) bracht het Grand Prix dressuurpaard Legolas (v. Lucky Champ), het 1.30m. springpaard Calandra (v. Calandro) en de 1.40 m. geklasseerde merrie Contara (v. Cascadello I).

Olympique is röntgenologisch gekeurd zonder bemerkingen en is in het bezit van het PROK-certificaat. Overkeuren mag kosten koper.
—-
Vader is de internationaal 1.60m. geklasseerde A Big Boy. De hengst een nakomeling van de stempelhengst Kannan GFE werd in 2009  verkocht naar de stallen van de Griekse amazone Athina Onasis & de Brazilliaanse topruiter Alvaro Miranda de Neto.

Met de Estse ruiter Rein Pill groeide hij uit tot een volwaardig Grand Prix paard met o.a. internationale overwinningen op de CSI Tallinn, Warsaw, Leszno, Poznan, Sopot en Kopenhagen. A Big Boy nam ook deel aan het EK te Windsor waar ze in de openingsproef op een knappe 7e plaats eindigden.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via