VERKOCHT

VERKOCHT

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Merrie
Ras
KWPN
Leeftijd
1 jaar
Stokmaat
170 cm
Kleur
Vos

Over het paard

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

LOCATIE: ROSMALEN
FOKKER/CONTACT: Fam. Dielissen – van de Berg – +31 (0)6 – 10676343

Bij aanschaf van deze jaarling betaald u geen commissie!


Stop! Gewoon niet verder kijken, want je hebt haar gevonden!

Tamante D is namelijk de zus van…. de KWPN 3e bezichtigingshengst en internationaal PSG/Inter I geklasseerde hengst President’s Cubald (v. Tuschinski) en dat is niet alles…, want ook haar zus, de Elite, IBOP-dr, Sport-dr (Zware Tour) en PROK gekeurde merrie Gamante D (v. Contango) en haar broer het Grand Prix paard Ferrero D (v. Tuschinski) behoren tot de directe familie. Moeder Urmante bracht daarnaast ook nog de Ster, Preferente merrie Hurmante D (v. Bretton Woods), de Elite, IBOP-dr. en PROK gekeurde merries Kamante D (v. Negro) en Jamante DXB (v. Apache) en last, but not least, de Elite, IBOP-dr., Preferente en PROK gekeurde merrie Armante-STR (v. Olivi).

Voor wie goed kijkt vindt in de merrielijn ook de topverervende KWPN Preferente Grand Prix hengst Jazz, die al jaren in de top van de WBFSH sire rankings te vinden is.


Meer informatie vindt je ook op onze website www.veulentekoop.nl


Bloomberg is de verrichtingskampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek 2020!

De hengst Bloomberg stamt af van de hengst Bon Coeur en met achtereenvolgens de hengsten Don Index en Rohdiamant kan deze zwarte geweldenaar een wezenlijke bijdrage leveren aan de bloedspreiding in Nederland.

Naast zijn vrije bloed heeft Bloomberg een fantastisch karakter en laat hij zich geweldig rijden, in zijn KWPN verrichtingsrapport lezen we o.a.

‘Bloomberg is een eerlijke, betrouwbare en werklustige hengst met een zeer goede instelling. De hengst laat zich zeer goed bewerken. De stap is goed van takt, is actief en goed van ruimte. De draf heeft zeer veel cadans, een zeer goede voorbeentechniek met een achterbeen dat zeer goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk, is zeer goed van ruimte en is gedragen met een zeer goede beentechniek. De hengst toont zeer veel schakelvermogen en beweegt met een zeer goede souplesse, zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Bloomberg zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.’

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via