Knappe new forest D Sportpony te koop

Knappe new forest D Sportpony te koop

Kenmerken

Categorie
Pony
Discipline
Dressuur
Niveau
Z2
Geslacht
Ruin
Ras
New Forest
Leeftijd
11 jaar
Stokmaat
148 cm (Cat. D)
Kleur
Zwart
Röntgenologisch gekeurd
April 2024
Trailermak
Geschikt voor kinderen
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

Te koop aangeboden wegens overgang naar de paarden zoeken wij voor onze diamant Joly’s Kingston een 5 sterren droomhuis.

King is een supermooie New Forest pony ruin, hij meet 1.47m en is 11 jaar oud. King heeft een top karakter, is allround en heeft een goede afstamming. In de omgang is King rustig en hij houdt van aandacht en knuffelen. Wij hebben hem in de dressuur zelf opgeleid van B naar het Z2. Voor de afwisseling vindt King een bos- of strandrit rijden fantastisch en is goed te vervoeren met de trailer. King is dressuurmatig uitgebracht maar is officieel spring gefokt (Kantjes afstamming).

King is op dit moment Z2 geklasseerd in de dressuur tussen de pony’s, hij rijdt op dit moment FEI nationale proeven. Hij haalt altijd goede punten, zit vaak in de prijzen en krijgt mooie feedback van de jury’s!

King is een lieve, werkwillige, echte eyecatcher waarmee je kan schitteren op iedere wedstrijd. Het is zeker een pony voor een nog grotere toekomst in de rubriek FEI (springen en dressuur kan hij beide top).

Voor King zijn wij opzoek naar een ruiter of amazone die hem opnieuw uit kan brengen in de sport. King heeft een ruiter of amazone nodig die zelfverzekerd is en ervaring heeft in de paardensport. M.b.t. het welzijn van King vinden wij het een grote pre, als zijn nieuwe eigenaar bedreven is in de dressuur (en/of springsport).

King is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid, tandarts en volgens schema gevaccineerd (incl. Rhino) en ontwormd en heeft geen gebreken. Is recent (08-04-2024) compleet röntgenologisch goedgekeurd voor de sport. Herkeuren op basis kosten koper.

We zijn echt op zoek naar een liefdevolle match, geen snelle deal!  Maneges en handelaren hoeven niet te reageren. King valt in een hogere prijsklasse. Filmpje op aanvraag (wordt alleen verstuurd bij serieuze interesse). Meer info app/bel naar 06-83846477.

Toebehoren(zadel/dekens/dekjes/hoofdstel) tegen meerprijs ter overname beschikbaar.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Arnold

Lid sinds: juni 2024

Locatie: Almere

E-mailadres: avervetjes78@hotmail.com

Telefoon: 0683846477

Bericht sturen

Deel via