Cream Lady Ballinasloe

Cream Lady Ballinasloe

Kenmerken

Categorie
Pony
Discipline
Dressuur, Eventing, Springen
Niveau
L1
Geslacht
Merrie
Ras
Overig
Leeftijd
9 jaar
Stokmaat
148 cm (Cat. D)
Kleur
Overig
Trailermak
Verkeersmak
Geschikt voor kinderen
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

Cream lady ballinasloe komt uit Ierland (1.48 hoog)

 

Met deze mooi opvallende pony zit je goed! Met veel potentie voor de spring sport, laat zij mooie sprongen zien met veel vermogen! Met een instelling om van het hout af te blijven.

Ook in de dressuur ring zal zij niet misstaan! Lady heeft een mooie ruime stap en een draf met veel actie in het been werk.

Tevens in het bos alleen of met een groep is ze ontzettend braaf! Of je nou een ontspannen bosrit wilt en lekker rustig aan wilt doen of dat je wilt bos crossen, ze doet het allemaal en zal nooit wantrouwen geven!

Eventing is waar wij denken dat ze het meest in zal uitblinken! Ook al is daar met een paar oefen crossen en crosslessen verder niet veel mee gedaan. Zie je aan haar dat daar zeker interesse ligt.

 

Lady is braaf bij de hoefsmid/tandarts en loopt gemakkelijk de trailer op. Verder heeft ze geen stal gebreken en vertoont ze geen merrie gedrag. Tevens heeft ze in mijn bezit nooit een stap onzuiver gelopen en heb ik met veel plezier van haar kunnen genieten! Of het nou met gekke attributen rijden is/tuig loos door de bak rijden of de wedstrijd sport beoefenen. Je hebt aan haar een hele leuke en vooral lieve pony!

voor meer informatie kunt u appen naar +31 6 44507575

De reden van verkoop is een overstap naar de paarden.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Zani

Lid sinds: september 2023

Locatie: Lelystad

E-mailadres: nvdwatt@hotmail.com

Telefoon: 0644507575

Bericht sturen

Deel via