Talent met balans en veer in de beweging

Talent met balans en veer in de beweging

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Merrie
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
165 cm
Kleur
Vos

Over het paard

LOCATIE: LUYKSGESTEL
FOKKER: Dhr. J. Jansen
CONTACT:  Sabine Smit – Veulentekoop.nl
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie.


Balans, veer in de beweging, een krachtig achterbeen gebruik, correct gebouwd en een vriendelijk bewerkbaar karakter maken van Sandora een toekomstig dressuurtalent.

Een veulen voor wie wil gaan opvallen in de dressuurring!


Moeder is de Dorado (v. Krack C) nakomeling Haranda. Dorado werd door Emmelie Scholtens succesvol opgeleid en uitgebracht op PSG-niveau. In 2016 werd de hengst verkocht naar Denemarken waar Anna Zibrandtsen de teugels overnam. Haar eerste nakomeling geboren in 2018  – Narando (v. Florishall) is inmiddels zadelmak en toont onder het zadel veel balans en over uitstekende gangen te beschikken met een sterk achterbeen gebruik en buiging in de gewrichten.

Grootmoeder is de Keur merrie Karanda Zij bracht het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 paard Unbelievable en de Elite, preferente, EPTM-dr., Sport-dr merrie Arenda VDP.

Overgrootmoeder de Elite, preferente, prestatie, sport-dr. merrie Feranda bracht het ZZ-zwaar geklasseerde paard Warande (v. Flemmingh).


Vader is de talentvolle hengst Fürst Jazz (v. Fürst Romancier). Onder zijn amazone Danielle Heikoop toont hij veel aanleg voor de piaff en de passage en noteert hij inmiddels scores van meer dan 70% in de Prix St. George.

Zijn zoon Flashbang mv. Sir Donnerhall was bij de Duitse jury in de Sporttest in Münster-Handorf, waar hij werd voorgesteld door Franka Loos, de topper. De hengst van Nils Kramer uit Dorsten kreeg een 8.5 voor de stap, een 9.0 voor de draf en de galop, een 8.8 voor de rittigkeit en een 9.0 voor de totaalindruk.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via