Keur merrie voor SPORT en FOKKERIJ

Keur merrie voor SPORT en FOKKERIJ

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
B
Geslacht
Merrie
Ras
KWPN
Leeftijd
5 jaar
Stokmaat
167 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

LOCATIE: LUYKSGESTEL
CONTACT: Sabine Smit – Veulentekoop.nl / Foalforsale.com – +31 (0)6 – 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit paard betaald u geen commissie!
—–
Naranda is een zeer aansprekende merrie met 3 bovengemiddelde gangen. Onlangs liep zij bij de IBOP in Oirschot naar een puntentotaal van 77,5 en werd daarbij Keur verklaard. Door de fokker is het D-OC predikaat aangevraagd en naar verwachting zal ze daarmee Elite worden. Naranda stamt uit de welbekende Bryolieta-stam die bekend staat om de vele goede sportpaarden die deze stam voortbrengt.
Naranda is daarmee zeer interessant voor Sport en Fokkerij.
—–
Moeder is de Keur merrie Karanda. Zij is een nakomeling van de Preferente hengst G. Ramiro Z (v. B. Raimond). Zelf liep Karanda succesvol op M1 niveau in de sport. Naast Naranda bracht zij het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 geklasseerde paard Unbelievable (v. Welt Hit II) en de Elite, Preferente, EPM-dr, Sport-dr. merrie Arenda VDP (v. Olivi). Arenda VDP bracht op haar beurt de Elite, IBOP-dr, PROK gekeurde merrie Frou Frou Arenda VDP (v. United), de Ster, IBOP-dr., D-OC merrie Kiss Me VDP en de 2e bezichtingshengst en Lichte Tour geklasseerde Jaguar VDP (v. Vivaldi).

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr. en PROK gekeurde merrie Feranda (v. Belisar). Zij liep zelf op Z2 niveau in de sport. Zij bracht naast Karanda de Elite, Prestatie, Sport-dr., PROK gekeurde merrie Laranda (v. Donnerhall), de voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen hengst Terrano (v. Flemmingh), de ZZ-Zwaar geklasseerde Keur, Sport-dr. merrie Waranda (v. Flemmingh),  de Ster en PROK gekeurde merrie Zaranda (v. T.C.N. Partout) en de Elite, IBOP-dr. en PROK gekeurde merrie Aranda (v. Olivi). Deze laatste merrie bracht op haar beurt het Internationale Grand Prix paard Eranda Retto (v. Tuschinski) – Eilidh Grant (GBR).
——
Vader is de Desperado-zoon James Bond. James Bond werd in het voorjaar van 2017 bij het KWPN ingeschreven als dekhengst met een puntentotaal van 85. Hij behaalde een 8,5 voor zowel zijn draf als galop en viel vooral op met zijn uitstekende stap, die gewaardeerd werd met een 9!

Eigenaar Ad Valk verkocht de hengst al snel in 2018 aan de Engelse Grand Prix-amazone Becky Moody. De fokregistratie van de talentvolle hengst blijft daarom helaas steken op 39 nakomelingen.Bij de NAF Five Star National Winter Championships 2023 behaalde hij de overwinning in de PSG. Op 14 mei 2023 behaalde het duo een score van bijna 71% in de Int I tijdens de FEI-wedstrijd in Hickstead.

James Bond lijkt hard op weg te zijn om het internationale Grand Prix-podium te bereiken!

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via