Fijn hengstveulen met veel souplesse

Fijn hengstveulen met veel souplesse

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Donkerbruin

Over het paard

LOCATIE: ERP
FOKKER/CONTACT: Stoeterij VZ Hackerom – dhr. A. Koenen – +31 (0)6-51355546

*Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!*


Tyco VZ beweegt met veel souplesse, balans en ruimte in de beweging. Zijn vriendelijk en bewerkbare karakter maken hem een uitstekende dressuurpartner voor de toekomst.

UNIEKE KANS!
Voor wie een interessante fokmerrie zoekt is de moeder van Tyco VZ., Elina L (v. Tuschinski) ook te koop. Samen of apart aanschaffen is uiteraard mogelijk.


Moeder is de Elite, EPTM-dr, PROK merrie Elina L (v. Tuschinski). Bij haar EPTM merrietest noteerde ze een puntentotaal van 79, 5 punt!

Grootmoeder de Keur, IBOP-dr. merrie Zelina L (v. Metall) ontving bij haar IBOP-test een puntentotaal van 78. Met het cijfer 9 voor haar fantastische galop.

Overgrootmoeder is de Keur, Preferente merrie Mopke (v. Haarlem). Zij leverde het internationale PSG/Inter I paard Dandy L (v. Wynton) en het Grand Prix paard Scandium L (v. Ferro).


McLaren is een dynamische, prachtige en bewegings-sterke zoon van de Oldenburg-kampioenshengst en Burgpokal-finalist Morricone uit een moeder van Sir Donnerhal I – Akzent II. Moeder Samatha bracht naast McLaren een Zware Tour paard, twee Lichte Tour paarden en een Z2-paard. Ulf Tönjes uit Ganderkesee is de fokker van McLaren.

McLaren imponeert met zijn elastische, lichtvoetige bewegingen en afdruk van het achterbeen. Onder het zadel beschikt hij over ontzettend veel balans, go en een ongecompliceerde, werkwillig karakter. Hij sloot het KWPN verrichtingsexamen af met 83,5 punten. In het rapport prees de jury zijn bereidwilligheid, hiervoor kreeg McLaren een 9. Als vierjarige haalde hij met glans de finale van de Pavo Cup. Van gastruiter Philipp Hess kreeg hij als enige de ultieme 10!

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via