Luzente Fotografie

Een foto is de eerste manier waarop een potentiële nieuwe eigenaar kennis maakt met het paard. Die eerste foto moet natuurlijk wel zo’n potentiële koper aanspreken. En natuurlijk geldt dit ook voor video. Het geeft iemand die op zoek is naar een paard, de eerste indruk van hoe dat paard beweegt en hoe het is in de omgang.

Die eerste indruk is dus goud waard. Daarom is het sowieso een goed idee om professionele foto’s te laten maken van het paard dat jij wilt verkopen. Ik help jou daar graag bij. In goed overleg maken we tijdens de verkoopshoot portretfoto’s, standfoto’s en rijfoto’s, al dan niet aangevuld met een video van alle gangen, zodat we een compleet beeld kunnen geven van het paard.

Tijdens de shoot nemen we alle tijd om de juiste foto’s te maken. En we focussen daarbij natuurljk op de foto’s en eventuele video’s die nodig zijn voor een verkoopadvertentie, maar kunnen natuurlijk altijd uitbreiden.

De kosten voor de verkoopreportage bedraagt € 100,- excl. BTW

Na de shoot, ontvang je binnen 2 dagen een link naar jouw persoonlijke galerij, waar je jouw foto’s kunt selecteren. In de verkoopreportage zitten 5 foto’s inbegrepen. Je ontvangt de foto’s digitaal met en zonder logo. Eventuele extra foto’s kunnen altijd bij besteld worden à € 12,50 per extra foto.

Tijdens de shoot is het ook mogelijk om te filmen. Je kunt er dan voor kiezen om 3 minuten aan materiaal te ontvangen om zelf mee aan de slag te gaan (€ 50,-) of het bewerken aan mij over te laten en een verkoopvideo van ca. 1 minuut te ontvangen (€100,-).

Reiskosten vanaf het centrum van Amsterdam bedragen € 0,25 per km. (de eerste 10km zijn inbegrepen).
Speciaal voor Horzeplaza: als je bij de boeking aangeeft dat je via Horzeplaza komt, ontvang je 10% korting op de totale verkoopreportage incl alle extra’s.

Meer informatie over Luzente fotografie vind je hier.