Toekomstig TOP dressuurtalent!

Toekomstig TOP dressuurtalent!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
174 cm
Kleur
Zwart

Over het paard

LOCATIE: OIRSCHOT
FOKKER/CONTACT: Mw. L. Roosen – +31 (0)6 – 27017804

U betaald bij de aanschaf van dit veulen geen commissie!

Tommy heeft alles in huis om het tot Grand Prix paard te schoppen. Drie uitstekende gangen, een top fijn karakter met veel looplust en een afstamming die het talent voor piaffe en passage doorgeeft.

Een topper in de dop voor de ambiteuze ruiter of amazone!

De verwachte eind stokmaat van Tommy wordt door ons ingeschat op ca. 1.72 – 1.74m.


Moeder is de door Van Olst Horses gefokte PROK gekeurde merrie Kyra. Zij is een nakomeling van de Grand Prix hengst Netto (v. Negro). Netto is een piaffe en passage kanon bij uitstek! Kyra is goed zadelmak en braaf onder het zadel. Ze is tot op heden alleen voor de fokkerij ingezet. Tommy is haar 3e nakomeling.

Grootmoeder de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Cinderella (v. Lord Leatherdale) staat onder andere aan de wieg van het ZZ-licht geklasseerde paard Hatsikidee (v. Charmeur), het 1.30m. springpaard Hella (v. Dynamo), de Ster hengst O’Neill JT (v. Diëgo), de Ster ruin Laptop (v. George Cloony), de 2e bezichtigingshengst Princeville JT (v. Kjento) en de NRPS goedgekeurde internationale Grand Prix hengst Don Joe (v. Diëgo) – Charlotte Fry (GB).

Overgrootmoeder is de Preferente merrie Printses (v. Almox Prints). Zij bracht naast Cinderella de Ster hengst Uranium (v. Democraat), de Sport-dr. en Z2 geklasseerde Hinderella B.P. (v. Chippendale) en de 2e bezichtingshengst King of the Galaxie van het Anserland (v. Galaxie).


Vader Indian Rock (Apache x Vivaldi) was de kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2016. Hij is een royaal ontwikkelde hengst met veel uitstraling en een betrouwbaar en vriendelijk karakter.

Met zijn amazone Emmelie Scholtens was hij op het WK voor jonge dressuurpaarden 2018 met een negende plaats de best presterende Nederlandse combinatie met  8.74 punten, waarbij hij een 9,5 scoorde voor zijn galop. Hij mocht zich in datzelfde jaar als 2e opstellen in de PAVO-cup.

In september 2020 maakte Emmelie met INDIAN ROCK een droomdebuut in de Prix St. Georges, waarbij het duo met een topscore van 76,10% ruimschoots won.

Tijdens de online presentatie van de KWPN Hengstenkeuring 2021 werd INDIAN ROCK geprezen om zijn enorme aanleg voor passage en piaffe.

“Als dat niet leidt tot tienen, weet ik het ook niet meer”, zei Monique Peutz, die de hengsten van commentaar voorzag.

In mei 2021 maakte INDIAN ROCK zijn internationale lichte tour debuut tijdens CDI Exloo. Op woensdag won hij de CDI3* Prix St. Georges met bijna 74%. Op donderdag behaalde hij een overwinning in de CDI3* FEI Inter I proef met maar liefst 76,9%.

In september 2021 behaalden Emmelie en INDIAN ROCK een nieuw persoonlijk record en een derde plaats tijdens de Prix St. Georges op CHIO AACHEN.

De nakomelingen van INDIAN ROCK laten ook van zich horen. Tijdens de VWF-prinsenstaddressuur in Delft was de winnaar “NACHO B” een nakomeling van Indian Rock, en de tweede plaats was voor “NASHVILLE” van Indian Rock.

Op de HK OLDENBURG 2021 was de kampioenshengst “Incredible” een nakomeling van Indian Rock x For Romance I!

De veulens van Indian Rock zijn mooi lang gelijnd en bewegen met lichtvoetigheid, balans en techniek.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via