Taloubet Z springtalent

Taloubet Z springtalent

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Springen
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

LOCATIE: NUENEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort – +31 6 53128536

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto’s, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!


Thunder S Z is een sterk gebouwd springveulen met een krachtige galop. Hij is absoluut een springtalent voor de toekomst.

Zijn zus Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) springt op 1.35m. niveau en zus Fade-S (v. Andiamo) springt op internationaal 1.45m. niveau.


Moeder is de Keur merrie Hyjade S Z (v. Hornet Rose). Zij werd op 1.10 m niveau in de sport uitgebracht en werd al snel voor de fokkerij ingezet. Bij haar merrietest noteerde ze tweemaal het cijfer 8 voor vermogen en instelling. Hyjade S Z  is onder andere de moeder van het 1.35m. springpaard Kyjade S (v. Eldorado van de Zeshoek) en het internationale 1.45 m. springpaard Fade-S (v. Andiamo) – Faramarz Babolhavaeji (IRI).

Grootmoeder Jade (v. Esteban) bracht de 1.35 m. Elite, Sport-spr. merrie Ushi S (v. Heartbreaker) welke succesvol in het 1.35 m. werd uitgebracht. Tevens bracht zij het 1.25 m. Internationaal springpaard Zephyr S (v. Mermus R).

In de merrielijn vinden we keur aan internationale springpaarden, waaronder Africa (v. Guidam) internationaal 1.60m. –  Michael Greeve (NED), het 1.60m. springpaard Zuidhoeve (Tangelo v.d. Zuuthoeve)  en de goedgekeurde hengst en 1.50m. springpaard APPLAUS (v. Unistar ).


Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK’s en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse “Sires of the World” met Christian Ahlmann.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via