Springtalent uit uitstekende sportstam!

Springtalent uit uitstekende sportstam!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Springen
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Merrie
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Vos

Over het paard

LOCATIE: NUENEN
FOKKER/CONTACT: Dhr. F. van Santvoort – +31 6 53128536

Dit veulen wordt geadverteerd door Veulentekoop.nl.
Veulentekoop.nl helpt de fokker bij het maken van de foto’s, video en advertenties.
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
—–
Seureka S is een springveulen met een uitstekende gallop, waarin ze makkelijk schakelt. In combinatie met het fijne bewerkbare karakter dat ze van haar vader Tangelo vd. Zuuthoeve heeft meegekregen en een merrielijn met veel sport is ze een belofte voor de fokkerij en/of de springsport.

In de merrielijn vinden we o.a. de KWPN goedgekeurde hengst Applaus (v. Unistar) 1.50m.,  het internationale GP paard Eurohill’s Africa (v. Guidam) – Michael Greve (MEX) en tevens de succesvolle GP paarden Finesse van Emile Hendrix en Sterrehof’s Baccarat van Marc Houtzager.
—–
Moeder is de Ster, Sport-spr. PROK gekeurde merrie Eureka-S. Zij sprong zelf succesvol op 1.35 m. niveau. Seureka S is haar eerste nakomeling.

Grootmoeder is de  Elite Sport merrie Ushi S (v. Heartbreaker). Zij presteerde succesvol op 1.35 m. niveau en ging in de ring door het vuur voor haar berijder. Naast Eureka S springt ook haar dochter de Elite, IBOP-spr. , PROK, Sport-spr. Eltjade-S van Nabab de Reve op 1.30m. niveau en Kynushi S (v. I’m Special de Muze) op internationaal 1.30 m. niveau. Dochter Eltjade-S bracht daarnaast zelf ook al het internationale 1.35m. paard Eclipso S Z (v. Elvis ter Putte).
—–
Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op Grand Prix niveau en in de Nations Cup.

De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard.

Tangelo presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via