Prachtige 10 jarige PRE merrie

Prachtige 10 jarige PRE merrie

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
B
Geslacht
Merrie
Ras
PRE
Leeftijd
10 jaar
Stokmaat
157 cm
Kleur
Schimmel
Trailermak
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

Prachtige superlieve PRE merrie. Zij is gewend om bitloos te worden gereden, maar ook met bit is geen probleem. Ze kent grondwerk en vind vrijheidsdressuur heel leuk (wat ze dan ook te pas en te onpas graag showt ;-))

Zij is makkelijk in de omgang en enorm mensgericht. Wel is ze onzeker van zichzelf en ze heeft dan ook iemand nodig die zelf ervaren en zelfverzekerd is om haar daarin te begeleiden. Zeker in nieuwe situaties heeft ze steun nodig. Deze steun kan ik haar helaas niet geven omdat ik onervaren en angstig ben met rijden, hierdoor zijn wij geen goede match als het op rijden aankomt.

Zij is gezond, heeft harde hoeven, geen stalgebreken, braaf bij hoefsmid en met trailer, ze heeft alle zorg gehad (tandarts, enting, fysio enz) is sociaal naar kinderen en honden. Niet bang voor tractors, bladblazers, fietsers enz.

Ze is in bezit van stamboom, Carta en is APTA goedgekeurd. Alle keuringen toegestaan. Ik kan een rijvideo op aanvraag toesturen.

Contact: mirjam schiessl, via app of mail het beste bereikbaar. 06-48136914 / mirjamschiessl@gmail.com

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Junicorn

Lid sinds: juli 2022

Locatie: bodegraven

E-mailadres: mirjamschiessl@gmail.com

Telefoon: 0648136914

Bericht sturen

Deel via