Lieve Z1 dressuurpony Hunk

Lieve Z1 dressuurpony Hunk

Kenmerken

Categorie
Pony
Discipline
Dressuur
Niveau
Z1
Geslacht
Ruin
Ras
Welsh
Leeftijd
10 jaar
Stokmaat
145 cm (Cat. D)
Kleur
Vos
Klinisch gekeurd
September 2023
Röntgenologisch gekeurd
September 2023
Klinisch gekeurd
Trailermak
Verkeersmak
Geschikt voor kinderen
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

Met pijn in ons hart zetten wij onze lieve 10 jarige Welsh pony te koop. Onze dochter is echt te groot geworden en maakt een overstap naar de paarden waardoor wij hem een nieuw 5 sterren plekje willen geven.

Hunk is een chique 10 jarige Welsh vos ruin van 1.45 (officieel gemeten) met de naam Getswerders Formidable SK of zoals wij hem noemen Hunk, en dit geeft ook zijn looks wel weer.

Wij hebben Hunk als 4 jarige zadelmak gekocht voor mijn toen 10 jarige dochter. Deze heeft hem dan ook zelf verder opgeleid tot en met de Z1 met winst en doorgetraind tot het Z2. Maar zeker een pony die nog meer in zich heeft.

Hunk is een pony met karakter maar met een hart van goud, als je zijn hart en vertrouwen gewonnen hebt werkt hij ontzettend hard voor je.

Hunk is in de omgang een lieve schat en een aanhankelijke pony die naar je hinnikt als je binnenkomt. Hij is verder braaf bij de hoefsmid, op de trailer, met andere paarden in wei en heeft geen stalgebreken.

Wij hebben voornamelijk dressuur gereden met Hunk en als afwisseling met hem thuis wat gesprongen en soms een oefencrosje voor de afwisseling met hem gereden. Dit doet hij goed maar onze focus ligt vooral op dressuur. Buitenrijden in de bossen vind Hunk erg leuk en hij is daarbij braaf en verkeersmak.

Hunk is volgens schema gevaccineerd en ontwormd. Hij gaat elk jaar naar de tandarts en is 23 mei nog geweest. In september 2023 is Hunk klinisch en röntgenologisch gekeurd voor de sport.

Wij hopen een ruitertje te vinden die net zo veel liefde en plezier aan Hunk kan beleven als wij hebben gedaan.
Hunk krijgt zijn dekens. vliegennet en hoofdstel mee, zadel in overleg.
Hunk valt in een iets hogere prijsklasse maar bij de juiste match binnen het redelijke bespreekbaar.

 

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Hunk

Lid sinds: juni 2024

Locatie: GOIRLE

E-mailadres: monique@steenhorst.nl

Telefoon: 0651335445

Bericht sturen

Deel via