Haal een toekomstige ster naar stal!

Haal een toekomstige ster naar stal!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
168 cm
Kleur
Vos

Over het paard


Contact: Sabine Smit      +31 (0)6 – 22 44 68 43

Fokker: L. van Aaken

Locatie Veulen: Wintelre, NL

https://www.veulentekoop.nl/veulen-informatie/titus-af


 

Haal een toekomstige ster naar stal!

Titus AF is een veulen met een prachtig bergopwaarts model en beweegt met een achterbeen dat mooi tot dragen komt. Zijn grootmoeder Ra-Shell bracht dan ook o.a. de KWPN goedgekeurde hengst en ZZ-zwaar geklasseerde King van het Haarbosch (v. Spielberg), het Zware Tour paard Ira-Shon (v. Johnson) en het Grand Prix paard Caprice (v. Johnson) – Noel Williams (USA)

Ben jij opzoek naar een toekomstig paard voor het hogere werk? Neem dan een kijkje bij Titus AF.

 Moederlijn:

Moeder is de Elite, IBOP-dr., D-OC merrie Frederique.  Bij haar IBOP-test liep ze naar een prachtig puntentotaal van 80,5. Met 4 x het cijfer 8 voor haar draf, Souplesse, Rijdbaarheid en bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard en 2 x een 8,5 voor haar galop en houding en balans. Haar eerste nakomelingen hebben de eerste schreden in de sport gezet.

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Ra-Shell (v. Houston).  Zij bracht naast Frederique, de Ster, voorlopig Keur merrie Jar-Shell AF (v. Johnson),  het Z1 geklasseerde paard Veritas (v. Flemmingh), de ZZ-Zwaar geklasseerde en de voor het KWPN verrichtingsonderzoek aangewezen hengst Edison (v. Johnson), de Elite, Preferente, IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Gina (v. Florencio), die op haar beurt moeder is van de KWPN goedgekeurde hengst en ZZ-zwaar geklasseerde King van het Haarbosch (v. Spielberg), de Zware Tour geklasseerde Ira-Shon AF (v. Johnson) en het internationale Grand Prix paard Caprice (v. Johnson) – Noel Williams (USA).

Overgrootmoeder is de Keur, Preferente Ester (v. L. Ronald). Zij liep een fantastische IBOP-proef met een puntentotaal van 86! Zij bracht naast Ra-Shell, de 1.30m geklasseerde springpaarden Indiaan (v. Seclusive Z) en Mariska (v. Ixion), het Z1 geklasseerde paard Neville (v. Wellington) en het ZZ-licht geklasseerde paard Swindon (v. Wellington).

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Plaats zie advertentie tekst

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via