Een droom van een dressuurpaard!

Een droom van een dressuurpaard!

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Ruin
Ras
KWPN
Leeftijd
2 jaar
Stokmaat
164 cm
Kleur
Zwart

Over het paard

LOCATIE: BOXTEL
FOKKER/CONTACT: Mw. L. Roosen – +31 (0)6-27017804

Bij aanschaf van dit paard betaald u geen commissie!


De afstamming van Rivaldi is een waar droomscenario. Als zoon van de legendarische Grand Prix-hengst Totilas en met het ongekende piaffe- en passage-talent van moeders vader Netto (v. Negro) is de combinatie van Grand Prix-genen ronduit indrukwekkend.

Rivaldi heeft met drie uitzonderlijk goede gangen dan ook alles in huis om uit te groeien tot een Grand Prix-paard. Mis deze kans niet om deze topper naar jouw stal te halen.

NB: Röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Op aanvraag beschikbaar.


Moeder is de door Van Olst Horses gefokte PROK gekeurde merrie Kyra. Zij is een nakomeling van de Grand Prix hengst Netto (v. Negro). Netto is een piaffe en passage kanon bij uitstek! Kyra is goed zadelmak en braaf onder het zadel. Ze is tot op heden alleen voor de fokkerij ingezet.

Grootmoeder de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Cinderella (v. Lord Leatherdale) staat onder andere aan de wieg van het ZZ-licht geklasseerde paard Hatsikidee (v. Charmeur), het 1.30m. springpaard Hella (v. Dynamo), de Ster hengst O’Neill JT (v. Diëgo), de Ster ruin Laptop (v. George Cloony), de 2e bezichtigingshengst Princeville JT (v. Kjento) en de NRPS goedgekeurde internationale Grand Prix hengst Don Joe (v. Diëgo) – Charlotte Fry (GB).

Overgrootmoeder is de Preferente merrie Printses (v. Almox Prints). Zij bracht naast Cinderella de Ster hengst Uranium (v. Democraat), de Sport-dr. en Z2 geklasseerde Hinderella B.P. (v. Chippendale) en de 2e bezichtingshengst King of the Galaxie van het Anserland (v. Galaxie).


Vader is niemand minder dan de legendarische hengst Totilas (v. Gribaldi)

Totilas, geboren in 2000, is een van de meest iconische dressuurpaarden aller tijden. De imposante zwarte hengst heeft de harten van paardenliefhebbers over de hele wereld veroverd met zijn ongeëvenaarde talent en charisma.

Met de Nederlandse ruiter Edward Gal aan het roer, brak Totilas talloze records en domineerde de dressuurarena. Samen behaalden ze indrukwekkende overwinningen, waaronder gouden medailles op de Wereldruiterspelen en Europese kampioenschappen.

Wat Totilas echt bijzonder maakte, was zijn gracieuze beweging, buitengewone kracht en ongekende harmonie met zijn ruiter. Zijn prestaties hebben de lat voor de dressuursport naar nieuwe hoogten gebracht en inspireerden een hele generatie ruiters en fokkers.

Hoewel Totilas zijn carrière vroegtijdig beëindigde, blijft zijn nalatenschap voortleven in de dressuursport. Zijn naam zal voor altijd geassocieerd worden met excellentie en de zoektocht naar perfectie in de dressuurwereld.

Veel van de nakomelingen van Totilas tonen over het uitzonderlijke Grand Prix talent van hun vader te beschikken en via een groot aantal goedgekeurde hengsten bij de verschillende stamboeken zal zijn nalatenschap blijven voortleven.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via