Dressuurtalent van Toto’s Design US

Dressuurtalent van Toto’s Design US

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Ras
KWPN
Leeftijd
0 jaar
Stokmaat
170 cm
Kleur
Bruin

Over het paard

LOCATIE: LUYKSGESTEL
FOKKER: Dhr. J. Jansen
CONTACT: Sabine Smit – Veulentekoop.nl – +31 (0)6 – 22 44 68 43

Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!


Een tijdloos design!

Timeless is een veulen die een fijn karakter combineert met alle talenten die je maar wenst in een dressuurpaard. Balans, houding, souplesse, drie uitstekende gangen en een goed ondertredend achterbeen.

Verspil geen tijd om dit dressuurtalent aan te schaffen en maak snel een afspraak!

In de merrielijn vinden we o.a. het Grand Prix paard Calibra (v. Vivaldi) – Vincent Marechal.


Moeder is de jonge Ster, IBOP-dr. en PROK gekeurde merrie Landera. Haar vader Guardian S (v. Bodyguard), in eigendom van Stal van de Sande, Sjef Jansen en Anky van Grunsven, toont onder het zadel over zeer veel talent voor de piaffe en de passage te beschikken. De nakomelingen van Guardian S laten sterk van zich horen op de verschillende keuringen. Landera liet bij haar IBOP-test 3 x een 7,5 voor draf, souplesse en aanleg als dressuurpaard en 3 x het cijfer 8 noteren voor haar stap en houding en balans. Landera is zowel onder het zadel als op stal een super lieve merrie.

Grootmoeder is de Ster, EPTM-dr. merrie Zendra G. (v. Rousseau). Zij werd zelf op M-niveau in de dressuur uitgebracht. Landera is haar enige nakomeling.

Overgrootmoeder is de Preferente, prestatie merrie Hyacinte (v. Julio Mariner). Zij bracht naast Zendra G. de Keur, sport-dr. merrie Odinde (v. Juventus) en de 2e bezichtigingshengst Lars (v. Concorde).


Vader is de Totilas-nakomeling Toto’s Design U.S.De kwaliteiten van deze hengst worden steeds duidelijker zichtbaar en niet alleen in beweging. Hij heeft een heel goed karakter. Het is een paard dat voor je wil werken en opvallend is zijn fantastische achterbeengebruik. Deze sterke troeven in combinatie met zijn verve zijn natuurlijke kwaliteiten die hem ver kunnen brengen in de sport, maar hij kan deze kwaliteiten ook doorgeven aan zijn nakomelingen.

De sportieve prestaties van zijn vader Totilas zijn ongekend. Hij is wereldkampioen, wereldrecordhouder en wereldbekerwinnaar.

Totilas heeft in Toto’s Design U.S. zijn vijfde KWPN-goedgekeurde zoon. De moeder van Toto’s Design, Pandora Lady (v. De Niro), is een volle zus van de premiehengst Don de Niro (v. De Niro), goedgekeurd in Oldenburg en Westfalen, en de door Olgenburg goedgekeurde Forlong (v. For Romance I). Grootmoeder Pandora (v. Sir Donnerhall) is een staatspremiemerrie en halfzus van de Oldenburgs goedgekeurde Dream On (v. Depardieu II). Via de Anglo-Arabische overgrootmoeder Primera x (Lavauzelle x x Inschallah x) wordt veel bloed ingebracht.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: Veulentekoop.nl

Lid sinds: maart 2022

Locatie: Deurne

E-mailadres: info@veulentekoop.nl

Telefoon: +31 6-22446843

Bericht sturen

Deel via