Brave sportruin Zweeds warmbloed

Brave sportruin Zweeds warmbloed

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Allround, Dressuur, Springen
Niveau
L1
Geslacht
Ruin
Ras
KWPN
Leeftijd
8 jaar
Stokmaat
173 cm
Kleur
Bruin
Klinisch gekeurd
Trailermak
Verkeersmak
Braaf bij hoefsmid

Over het paard

Hawker Hart Fighter (Harrie) is een brave ruin van 8 jaar oud. Hij is braaf en lief in de omgang en onder het zadel maar niet geschikt voor de onzekere ruiter of begeleider. Harrie heeft iemand nodig die geduld heeft. Het afgelopen jaar heb ik met heb de opleiding mbo paardensport afgerond en hier heeft hij bewezen dat hij zeer geschikt is als cursuspaard. Harrie is L1 dressuur geklasseerd en mag de overstap maken naar de L2. Voor deze klasse kent hij ook alle oefeningen. Hij springt op B niveau, wegens minder interesse van de amazone is hij hierin niet verder uitgebracht. Harrie heeft zeker potentie voor het hogere springen, dat heeft hij thuis en in de lessen zeker bewezen.
Harrie is gewend om overal mee naartoe te gaan en hij is zeer braaf met oplopen en op de trailer. Ook is hij gewend om op verschillende stallen te staan. Wel is het belangrijk dat hij veel buiten komt en vrije beweging krijgt, dat is hij gewend. Hier staat hij alleen ‘s nachts op stal en overdag op de wei. Van veel alleen staan wordt hij niet gelukkig, hij is een erg sociaal paard en gewend om met of inde buurt van andere paarden te staan. Voor Harrie zoek ik een vijf sterren plekje met betrouwbare mensen.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: AnnaEmmens

Lid sinds: augustus 2022

Locatie: Peest

E-mailadres: annaemmens@hotmail.com

Telefoon:

Bericht sturen

Deel via