3,5 jarige onbeleerde Gelderse ruin te koop

3,5 jarige onbeleerde Gelderse ruin te koop

Kenmerken

Categorie
Paard
Discipline
Dressuur, Recreatie
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Ruin
Ras
Overig
Leeftijd
4 jaar
Stokmaat
164 cm
Kleur
Vos
Klinisch gekeurd
December 2021
Röntgenologisch gekeurd
December 2021
Klinisch gekeurd

Over het paard

Hierbij  bied ik mijn 3,5 jarige ruin Ook Mooi LL v. Atze aan. Ook Mooi heeft een mooie afstamming met Gelders bloed. Atze loopt inmiddels succesvol Grand Prix dressuur en de moederlijn voert Jazz bloed, wat een mooie combinatie geeft van uiterlijk, sport en werkwillend karakter. Hij is nog onbeleerd, omdat ik hem graag ruim de tijd gaf om uit te groeien. Op dit moment wordt er regelmatig grondwerk met hem gedaan. Ook Mooi is een lief paard die graag een knuffel bij je komt halen. Hij houdt zeker van aandacht. Helaas voel ik niet de klik met hem, vandaar dat hij te koop is. Hij is 28 december 2021 röntgenologisch gekeurd en heeft 1 kleine bemerking. Ook Mooi komt op tijd bij de hoefsmid (hij staat momenteel voor op ijzers) en de tandarts, wordt op tijd geënt en er wordt op basis van mestonderzoek ontwormt. Voor meer informatie, neem contact met mij op. Filmpje op aanvraag.

Volledige omschrijving Verberg volledige omschrijving

Stamboom

Stamboom tonen

Veilig handelen, onze topprioriteit

Lees alles over onze platformvoorwaarden

Aankooptips

Willem Houterman van Dierenkliniek Wolvega geeft ons tips over de do’s en dont’s wanneer je bij een paard gaat kijken. Waar kun jij bijvoorbeeld zelf al op letten, voordat je het paard klinisch of röntgenologisch laat keuren?

Meer informatie

Tips van pro’s!

Waar zou je op kunnen letten bij het aanschaffen van je nieuwste gezinslid? De ultieme aankooptips van… Jill Huijbregts, Marten Luiten, Aimée de Rooij en Marleen Noordhof

Meer informatie

Recent bekeken

Bericht sturen

Om een bericht te sturen moet je ingelogd te zijn.

Nu inloggen
Contactgegevens

Aangeboden door: M. Leijten

Lid sinds: januari 2023

Locatie: Alphen

E-mailadres: myrthe_leijten@live.nl

Telefoon:

Bericht sturen

Deel via